Tausta

Yläasteen seitsemännellä luokalla valittiin musiikki vai kuvis. Valitsin kuviksen ja jäin sille tielle. Musiikin pariin olen muutamaa pikku poikkeusta lukuunottamatta löytänyt vasta keski-iällä, läheisen painostuksen tuloksena. Alkuun musiikki silloinkin oli laiskasti sanoen sunnuntaipuhdetta, tyky-toimintaa ja omien kynnysten ylittämisen kanssa kamppailua.

Vuonna 2013 useampienkin muusikoiden kannustuksesta (suuri kiitos!) innostuin ja löysin varmuutta alkaa vakavamminkin treenaamaan ja keskittymään enemmän musiikkiin ja siinä kehittymiseen. Sittemmin olen käynyt useampia alan leirejä, tasosuorituksia, kursseja ja workshoppeja keskittyen erityisesti jazz-musiikin oppimiseen. Esimerkiksi Sibeliusakatemian avoimesta korkeakoulusta erilaisia kursseja olen  käynyt n. 50 op. Laulutekniikkatunneilla käyn satunnaisesti Ira Kaspi -laulustudiolla. Tämä loputon tie on vasta alussa ja jatkuu ja jatkuu.

Olen koulutukseltani kuvataiteen maisteri (Kuvataideakatemia/Taideyliopisto) ja opetan valokuvausta ja taideaineita eri oppilaitoksissa ja eri koulutusasteilla.

 

Linkki:

https://www.kaupunkiuutiset.com/uutiset/274742-taiteilija-heittaytyi-rokkaamaan

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s